Google Adwords uppdateras

Google Adwords lägger större vikt på Målsidorna

Vi har fått information om att Google har genomfört tester i Brasilien, Latinamerika, Spanien och Portugal kommer förmodligen lansera en ny algoritm globalt som ger mer tyngd åt landningsidans kvalitet när det kommer till AdWords kvalitetsresultat. Detta kommer enligt uppgift innebär att adwordsannonser med landningssidor som Google anser vara den mest relevant för sökningen kommer att ha möjlighet att ranka högre upp för lägre CPC (kostnad per klick). Här finns det pengar för dig som Adwords annonsör att tjäna.

Landningssidans uppbyggnad, textinformation, relevans och kvalitet har länge varit en relevant faktor när man arbetar med Google AdWords. Dessa förändringar styrker ytterligare vikten av att man jobbar kontinuerligt med detta för att nå framgångsrika kampanjer. Detta ökar trycket på annonsörer att ytterligare fokusera på relevans, att man utformar en landningssida på sin webbplats som har hög relevans för de sökord man arbetar med i annonserna för Adwords. Detta för att motsvara besökarens förväntningar och göra landsningssidan mer lönsam.

Förändringen kommer enligt våra uppgifter att börja implementeras inom några veckor, något exakt datum har inte återgetts. Enligt uppgift kommer annonsörer kunna kan se vissa variationer i annonsposition och kvalitetsresultat inom några veckor.

Sponsrade länkar Google Adwords
Mediadream Webbyrå kan hjälpa ert företag att lyckas med annonsering via Google Adwords.

Sponsrade länkar är en mycket effektiv annonseringsmetod där ni efter kontakt med oss kan vara igång och erhålla stora mängder besökare till er sida. PPC är en snabb och flexibel lösning om ni önskar marknadsföra er sida effektivt och tydligt på sökmotorerna.  Sponsrade länkar är en av de bättre möjligheterna att marknadsföra sig på Internet. Vi hjälper er att ta fram relevanta sökord och fraser och visar er annons enbart för kunder som söker just efter dessa sökord eller fraser.

Kontakta oss för mer information

Telefon: 090-191700

Information från Searchengineland

FLER
ARTIKLAR