Sökanalys

Vi analyserar er sida för bästa resultat!

Våra analyser har vi delat upp i ett flertal olika steg där man som kund kan välja att vi skall genomföra samtliga eller enbart de steg som vi anser vara nödvändiga för att gå vidare med en effektiv sökmotoroptimering av er hemsida.

soekmotorer

Lokal Analys

Här gör vi en djupgående analys av er sidas struktur, och uppbyggnad. Faktorer som teknik på server och programmeringsspråk, sidans ålder och liknande. Vi presenterar sedan en utförlig rapport med information och åtgärder som underlättar det fortsatta arbetet.

soekmotorer

Global analys – Konkurrentanalys

Här genomför vi en djupgående analys av hur era främsta konkurrenter placerar sig i sökmotorerna, hur de har byggt upp sin sida, vart dom syns idag och liknande är information som ni erhåller i en utförlig rapport efter denna analys. Denna analys ger er och oss bästa möjliga underlag för att gå vidare med en sökmotoroptimering på just er sida.

soekmotorer

Trafikanalys

Vi implementerar ett avancerat analyssystem på er hemsida och analyserar den inkommande trafiken. Här plockar vi bland annat fram information om era besökare, hur sökmönstret ser ut idag, vilka sidor besökarna kommer in på vilka samt vilka sidor som inte är effektiva. Vi tar även fram och presenterar hur era besökare navigerar på sidan. Samt en del annan bra information för att ge ett bra underlag för att gå vidare med en sökmotoroptimering.

Pris: Begär offert

Se även mer om: Sponsrade länkar

    Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

    Ditt namn

    E-postadress

    Telefon

    Tjänst