Twitter

Lyckas på Twitter

Twitter är en av världens största aktörer för Sociala medier med övermånga aktiva användare. För att lyckas på Twitter och andra sociala medier krävs det att ni har en klar och tydlig strategi för vad ni vill uppnå, vilka ni vill nå och hur utvärdering av denna insats skall göras.

Mediadream Webbyrå har under flera år arbetat med just twitter som en naturlig del för att kommunicera med kunder både inom offentlig och privatsektor och vi kan hjälpa er att Lyckas på Twitter. 

Skapa Twitterkonto – Företagssida på Twitter

Att skapa en sida på Twitter för ditt företag ger ert företag en möjlighet att komma era kunderna ännu närmare. Ni bygger en närmare relation som är så viktigt och ni kan i förlängningen få en mer trogen kund som innebär att ni säljer mer.

Varför ska man skapa en Twitterkonto?

Marknadsföring på internet i form av sociala medier blir allt viktigare.  Stora sökmotorer tar mer hänsyn till att man finns med och arbetar aktivt med sociala medier när de premierar sidor att placera sig högt upp i sökmotorerna Google. Genom att skapa och underhålla en sida på Twitter kan ni enkelt och direkt komma i kontakt med nya, gamla och kommande kunder.

Vi hjälper er med att sätta upp och skapa en närvaro på Twitter och ger er grundläggnade verktyg för att på ett enkelt sätt kunna hantera och underhålla er växande närvaro.

Förstärk era kundrelationer
Twitter ger er en möjlighet att på ett bra sätt underhålla och bygga upp relationer med era nuvarande och nya kunder. Ni kommunicerar via ett system som ger användarna en möjlighet att aktivt se, följa och kommentera på information och erbjudande som ni förmedlar till dem, vilket skapar utökade kommunikation och intresse för ert företag.

Vi hjälper er att skapa en närvaro på Twitter Kontakta oss på 090-19 17 00 för mer information.